Need Help? Call us +1(234) 564 7896

Contact for more info: [email protected]

Објављивање Ра Делуке Порт Ревиев

Објављивање Ра Делуке Порт Ревиев

Боок оф Ра Делуке је нова игра за коцкање из Новоматиц-а где можете да обучете ципеле за планинарење и одете у стари Египат у лов на награде бога сунчеве светлости Ра. Путник који изгледа Индијана Џонс у игри је најефикаснији знак за плаћање, и он вам може обезбедити ограничени добитак од 5000Кс. Други другари у потрази за богатством су бог са главом сокола Хорус и фараон Тутанкамон. Ипак, главна ствар коју траже сви трагачи за благом је Боок оф Ра која вас може одвести до атрибута Бесплатне игре где чека 10 бесплатних окретаја. Током ових ротација, играчу ће свакако помоћи знак који се шири који може да попуни колут на који стигне.

Боок оф Ра Делуке је видео слот компаније Новоматиц који се састоји од 5 колутова и 3 реда. Могуће је играти на 1 до 10 исплатних линија, са широким распоном опклада од 0,01 до 50. Ова видео игра с РТП је 95,1 %, а волатилност је заиста велика. Долази са максималним добитком од 5000Кс опкладе и учесталошћу погодака од 30%.

Функције у овој игри су Вилд Сигн, Бесплатне игре са 10 бесплатних окретаја и Дуал ор Абсолутели нотхинг Гамбле функција.

Објављивање информација о порту Ра Делуке

Ова видео игра је у складу са трендовским стилом у свету коцкарских предузећа: стари Египат.На страни book of ra наши чланци Величанствени Ра, бог сунца, заправо је сакрио своје благо након што су га прогонили његови непријатељи. Када дођете у ову пустињску земљу пуну пирамида, ваш посао је да откријете Књигу Ра где је бог оставио наговештаје о томе где су награде. Ако успете да анализирате списе, сигурно ћете бити награђени богатством. 5 колутова сачињавају практично овај видео порт'’ цео екран, а видео игрица лого је стиснут на врху прореза са две пирамиде у даљини. Испод колутова се налазе информације као што су број одиграних линија, укупна опклада, прекидач за опкладу на аутомобил и бројач који говори играчу колики су добици и колико има у финансијској институцији. Такође постоји дугме менија где се може видети табела исплата, и нека мала жута дугмад где играч може да искључи музику и потпуно утиша видео игру. Пошто колути заузимају велики део екрана, шарени симболи се појављују већи него у већини портова. Изгледа прилично добро и привлачно, али је графика прилично јасна, па носите Не очекујте да се било шта лудо појави на екрану у овој игрици која се може играти на свим алатима: десктоп рачунарима, нотепадима и мобилним уређајима. Песме су такође заиста стандардне — и поновљене. Саветује аудио записе из компјутерске игрице раних 90-их, међутим песма се клади само неколико секунди пре него што поново почне. Да бисте остварили победу, морате да поставите најмање 3 или чак више истих типова икона на линију за повезивање са лева на десно, почевши од крајњег левог колута. Знак авантуриста и 3 различите друге врсте знакова додатно остварују победу са 2 узастопна.

Ниже исплативи типови знакова су 10, Ј, К, К и А. Они ће вам сигурно дати између 100Кс и 150Кс опкладу ако успете да добијете 5 њих на линији исплате. Ипак, размислите о томе да већина људи игра на свих 10 исплатних линија. Ако је то случај, истакнути симболи ће вам дати између 10Кс до 15Кс вашег ризика ако их поставите на исплатну линију на свих 5 колутова. Најплаћеније иконе су скарабеј, бог са главом сокола Хорус, фараон Тутанкамон и авантуриста Индијана Џонса који носи шешир. Тачдаун 5 потпуно истих људи на исплатној линији ће вам обезбедити између 750Кс до 5000Кс ваше опкладе. То је још једном ако сте поново играте на само једној исплатној линији. Осим наведених знакова, имамо и мистичну публикацију Ра, а ова дивна библија је и дивљи знак и знак распршивања. Замењује све разне друге знакове, а додатно је и очаравајућа карта за бесплатне игре. Бесплатне игре покрећете тако што ћете додирнути најмање 3 књиге Ра било где на мрежи. Ако набавите 5 књига на спин, сигурно ћете добити надокнаду 200 пута више од ваше опкладе.

Објављивање карактеристика Ра Делуке порта

Дивљи симбол

Игра'’ Вилд симбол помаже да се произведе још више добитних комбинација тако што се мењају са другим знаковима на колутима.

Бесплатне игре

Ово је бесплатна сесија окретања која вам нуди 10 бесплатних окретаја или бесплатних игара како се овде зову. Завршавате управо овде тако што ћете додирнути најмање 3 Боокс оф Ра у било ком окружењу на жребу у примарној видео игрици. Пре него што почнете да ротирате, игра се насумично претвара међу знаковима у јединствену икону која се шири. Након исплате рутинских икона, специјални симбол се проширује да покрије сва 3 пласмана на свом колуту ако има довољно симбола за победу. Једна згодна ствар која може значајно да повећа разноврсност победа је да знак за проширење додатно плаћа на несуседним линијама. Додатна невероватна тачка у функцији потпуно бесплатног ротирања је да можете освојити још једну бесплатну игру док играте ако се побринете да добијете 3 публикације Ра.

Двоструко или ништа

Увек можете да изаберете да ли желите да брзо сакупите свој добитак или желите да уђете у режим коцкања Дуал или Нотхинг, где или удвостручите свој добитак или га изгубите. Ова опција је доступна и за видео игрицу и за бесплатне игре. Авантуристички играч који се одлучи за ову алтернативу треба да погоди следећу карту с нијанса у шпилу карата — одабиром црвене или црне боје. Ако сте у праву сте, удвостручили сте победу и можете наставити да покушавате да је удвостручите још једном или сакупите победу и наставите да се окрећете за још више победа.

Завршна мисао Боок оф Ра Делуке слот

Износ на вашем налогу се може брзо променити, како на страни, тако и на минус страни, у овом заиста променљивом месту на сајту казина. Циљ свих који се упусте у ову пустињску авантуру је да укључе бесплатне игре. Још увек можете да зарадите одличан кеш у основној игри, али велике победе је много теже завршити. Све већи знак у бесплатним играма је заправо згодан, стварајући успех који је генерално тешка видео игрица. Апсолутно идеалан атрибут знака повећања је да повезује линије за исплату чак и ако су бубњеви нису т у близини. Поред тога, као што је традиционална функција Дуал ор Нотхинг која може да оживи узбуђење неколико корака.

Велики колути и симболи чине игру веома лаком за придржавање, али желимо још неких детаља око мреже. Графика је такође стандардна, а песме невероватно досадне. Неки играчи могу добити налет адреналина од трептаја, али бисмо ценили да је песма дужа од само неколико секунди. Добављач видео игара је могао да направи невероватну нумеру са овом буком из видео игара старе школе, или у најмању руку сложенијим од онога што јесте.

Ова видео игра има РПТ од 95,1%, враћа се нешто мање играчу казина од просечног порта за сајт казина. Ако играте на свим исплатним линијама — што већина играча највероватније ради — уплата у главној игри је одједном 10 пута мања него ако играте само на 1 исплатној линији. Тачдаун 5 у низу путника би у том случају платио 500Кс вашој опклади за разлику од максималног добитка од 5000Кс. Дакле, то је у видео игрици са погодностима где заиста можете да остварите велики добитак забављајући се на 10 исплатних линија. Ако добијете авантуриста као икону која се шири и она стигне на сваки од 5 колутова, мреже ће се проширити, откривајући само авантуре. То вам нуди максималан добитак од 5000Кс ваше опкладе с обзиром да сте поново побеђује на свих 10 исплатних линија, где је игра веома слична Боок оф Деад и по стилу и по функцијама.

Публикација Ра Делуке је спремна за авантуристичкије играче који цене уживање не знајући шта ће се сигурно догодити следеће.

() ()

Scroll to Top